Over ons

Hallo! Wij zijn Gianno en Stijn, oprichters van Vastgoedklik.
Vanuit onze gezamenlijke interesse voor vastgoed, fotografie en EPC hebben wij besloten om Vastgoedklik op te richten. Wij merkten dat er nood was aan een website die enerzijds overzichtelijk en informatief is en anderzijds het gebruiksgemak voor de klant vooropstelt. Vanuit deze kernwaarden hebben we het bestelplatform geoptimaliseerd waardoor verschillende diensten meteen kunnen worden besteld en waarbij er maar eenmalig ter plaatse moet gekomen worden. Dit alles om het gebruiksgemak voor de klant te optimaliseren!

Gianno Declercq

Mijn naam is Gianno Declercq, 26 jaar en geboren en getogen in Kortrijk.
In mijn kindertijd was ik al gepassioneerd door fotografie. Ik experimenteerde continu met de camera van mijn grootmoeder. Daarnaast had ik al vroeg grote interesse in de vastgoedsector. Andere kinderen wilden graag piloot, dokter of brandweerman worden, maar ik wilde maar één iets : in het vastgoed werken!

Met een grote portie interesse startte ik in 2015 aan Vives Hogeschool de opleiding Immobiliën en verzekeringswezen.
Aanvullend volgde ik in avondschool een opleiding fotografie met specialisatie architectuur en ruimte.
Om mijn kennis te verbreden volgde ik nog een opleiding tot epc-deskundige.

Na mijn studies startte mijn carrière als stagiair-vastgoedmakelaar bij Era real estate. Nadien ben ik overgestapt naar Dewaele vastgoed met advies waar ik mijn beroepserkenning als vastgoedmakelaar heb behaald.
Op vandaag beoefen ik het beroep van vastgoedmakelaar niet meer uit.

Wegens de enorme invloed van digitalisering in de hedendaagse vastgoedmarkt heb ik beslist mijn kennis nog te verruimen met een postgraduaat digitale marketing aan Bruges Business School.

Enkele weetjes? Wist je dat…

– mijn vriendin en ik graag gaan wandelen/fietsen in onze vrije tijd.

– ik een zwak heb voor rijsttaartjes.

– ze me vaak wel eens een bezige bij noemen.

Stijn Vyverman

Ik ben Stijn Vyverman, 29 jaar en geboren te Asse. Na het behalen van mijn studies Automotive management te Vives Kortrijk heb ik gekozen om de BanaBa Immobiliën- en verzekeringswezen te volgen, ook te Vives Kortrijk. Als bachelorproef heb ik geopteerd om het traject “EPC” te volgen via mijn hogeschool. Aangezien deze tak van de sector mij zeer hard interesseert verbaast het dus niet dat ik hierin ben verder gegaan.

Na mijn studies heb ik mijn bedrijf EPC Housing opgericht in bijberoep. Hiernaast had ik nog een andere job waar ik de nodige ervaring kon opdoen over de materialen en werking van verwarming, ventilatie en airconditioning.

Enkele weetjes? Wist je dat..

– ik er graag in het weekend op uittrek met de koersfiets en motor.

– het merendeel van mijn nabije familie ondernemer is.

– mijn vriendin van West-Vlaanderen afkomstig is waardoor mijn werk zich niet beperkt tot regio Vlaams-Brabant.

– ik supporter voor een voetbalploeg die de paars en witte kleur draagt.